Welkom op onze nieuwe website! Klik en kijk lekker rond.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanmelden proefles

Woensdag 13 maart

Tijd: van 14:00 tot 15:00 uur of van 15:30 tot 16.30 uur
Waar: HLZ, in onze nieuwe dependance op de Jan van Eijkstraat 21, in Amsterdam

Vanwege de enorme belangstelling hebben we besloten om de proeflesjes te houden in twee shifts (startend om 14:00 en om 15:30 uur), zodat alle groep 8 leerlingen die nieuwsgierig zijn naar onze school een proefles kunnen volgen. Je hoort uiteraard van ons hoe laat we je verwachten en kijken ernaar uit om je daar te mogen ontvangen.

 

Schrijf je hieronder in voor een proefles bij HLZ. Tijdens een proefles volg je twee lessen: je wordt ingedeeld bij het vak NaSk, Engels, Duits, Spaans, Frans, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde, biologie, tekenen, muziek, drama of Future Media. En je leert de school en de leraren kennen.

Heb je nog eerst nog een vraag? Stel ‘m dan aan Emiel Neter, afdelingsleider leerjaar 1, via ntr@hlz.nl.

Beste groep 8 leerling, Wat leuk dat je interesse hebt om een proefles te volgen op het HLZ. Op dit moment zitten we vol. We willen natuurlijk dat iedereen de kans krijgt om te ervaren hoe het is bij ons, in onze nieuwe dependance op de Jan van Eijckstraat. Wil je een mail sturen aan Emiel (ntr@hlz.nl)? Dan zoeken wij contact met jou als we een plek hebben.. Fijne dag, Emiel Neter Afdelingsleider leerjaar 1

Adres
Socials