Tel: (020) 662 7983  |  Brahmsstraat 7, 1077 HE Amsterdam  |  Contact  |     Magister leerlingen   |     Magister leraren

Summercamp Heino

Vorige week mochten we, gelukkig, afreizen naar Heino, voor het kennismakingskamp leerjaar 1.  We hebben 3 ontzettend leuke en gezellige dagen gehad met elkaar, waar de weergoden ons goed gezind waren. 

Het terrein van Summercamp Heino biedt tal van sportieve en uitdagende activiteiten om in korte tijd elkaar beter te leren kennen.

De leerlingen startten al voor aankomst met een gps-tocht om het Summercamp te bereiken. Daarna werden de huisjes ingericht en probeerden we de kinderen met wat estafettevormen alvast wat af te matten voor de nacht 😊. ‘s Avonds werd er gesport in de zaal, glow-in-the-dark-midget golf gespeeld en probeerden de kinderen elkaar te foppen met het spelletje ‘wie ben ik’ .

Donderdag werd het parcours afgelegd van de zogenaamde ‘Challenge Run’: verschillende onderdelen waarin zowel teamwork als individuele records centraal stonden: klimmen, boogschieten, abseilen, stormbaan, steppen, roeien. s’ Avonds kon iedereen naar keuze een aantal activiteiten doen: levend stratego, voetbal, film, zwemmen, gezelschapsspelletjes doen en er was tijd om de bonte avond voor te bereiden.  Op het podium van de theaterzaal hebben we geweldige acts voorbij zien komen en konden onze leerlingen hun grootste talenten laten zien. De avond werd afgesloten met een gigantisch feest in discotheek Streetlife.

Vrijdagdagochtend was even zwaar🙈. Vroeg op, tassen inpakken en huisjes opruimen

Met een heerlijke temperatuur en het zonnetje aan de hemel stonden er allerlei teambuildingsactiviteiten op het programma : lopen in de “grote A”, tangram, torens van Hanoï, touwtrekken, estafette en een spinnenweb aan touwen trotseren.

Moe maar voldaan gingen we na de lunch terug in de bus richting Amsterdam, waar we rond de klok van 16:50 uur weer aankwamen. Een ervaring en vele nieuwe contacten rijker!

Langs deze weg wil ik alle docenten en mentoren heel erg bedanken voor hun enorme enthousiasme en inzet. Tot slot mag niet ongenoemd blijven onze coaches. Geweldige bovenbouwleerlingen die ons perfect hebben geholpen om dit kamp zo succesvol te laten zijn!

Emiel Neter

Coördinator leerjaar 1