Tel: (020) 662 7983  |  Brahmsstraat 7, 1077 HE Amsterdam  |  Contact  |     Magister leerlingen   |     Magister leraren

Sportdagen

Veel strijd, passie, enthousiasme en sportiviteit waren de ingrediënten van de zeer geslaagde sportdagen die de afgelopen 2 weken zijn georganiseerd voor de verschillende leerlagen:

Zo werd U1 winnaar van het 1e Hetty basketbal bokaal, vernoemd naar onze geliefde en fijne collega/vriendin die afgelopen maandag is overleden. Jarenlang heeft Hetty dit toernooi georganiseerd en genoot zij altijd met volle teugen van onze eersteklassers. Met het in het leven roepen van deze bokaal willen we Hetty een plekje geven op onze sportdagen!

 

De volleybal finale voor leerjaar 2 werd een prooi voor U2. Zij trokken na een spannende finale tegen H2A, was het uiteindelijk onze Universalis klas die aan het langste eind trok.

 

De titel bij leerjaar 3 ging naar H3A. Zijn mogen zich een jaar lang de voetbalkampioen noemen

 

 

In de bovenbouw (4H, 4V en 5V) waren er verschillende categorieën. Zo waren er jongens, meisjes en mix poules voor zowel basketbal als voetbal: Dit jaar was 5V op alle vlakken de grote winnaar:

Basketbal: 5V: Kick, Ole. Jadian, Winston, Raul en Stijn

Voetbal meisjes: 5V: Nina, Kiki, Sanne, Sterre, Julia, Lois en Lianne

Voetbal jongens: 5V: Finn, Max, Joey, Sebastiao, James, Toni en Sander

 

WE FELICITEREN ALLE WINNAARS EN BEDANKEN JULLIE VOOR DE GESLAAGDE DAGEN!!

De gymsectie