Tel: (020) 662 7983  |  Brahmsstraat 7, 1077 HE Amsterdam  |  Contact  |     Magister leerlingen   |     Magister leraren

Mini-Sportdagen

De afgelopen 3 dagen stonden, voor de onderbouw mini sportdagen op het programma. 6 leerlingen per klas mochten de klas vertegenwoordigen in de strijd om de felbegeerde prijzen, maar met name de eer…… Welke klas mag zich een jaar lang de beste sportklas noemen?

De aftrap was voor onze jongste leerlingen, leerjaar 1. Alweer 4 jaar geleden overleed onze geliefde collega Hetty van Weerdenburg. Naar haar is dit basketbal 🏀 toernooi vernoemd. Het werd een geweldig leuke ochtend, waar het enthousiasme van af spatte en weinig leerlingen zonder rode koppies onze gymzalen verlieten. Klas H1A zal bijgeschreven worden als winnaar van deze editie, in de ‘Hetty van Weerdenburg schaal’, na een knetterspannende finale tegen U1A.

Donderdag stond voetbal op het programma voor leerjaar 3. De finaleochtend ⚽️ bracht mooie aanvallen, goede verdedigende acties en prachtige dribbels. De finale ging tussen klas U3A en H3A. Uiteindelijk won U3A het in de verlenging en streek met de eer.

We eindigden deze reeks van mini-sportdagen vandaag met leerjaar 2. Het werd een pittige klassenstrijd, waar klas 🏐V2A🏆 uiteindelijk aan het langste eind trok. In de finale waren zij te sterk voor H2B

Ondanks dat het zeer geslaagde ochtenden waren, hopen we de volgende sportdagen weer groots aan te kunnen pakken met alle leerlingen per leerjaar in de Apollohal.

De gymsectie