Tel: (020) 662 7983  |  Brahmsstraat 7, 1077 HE Amsterdam  |  Contact  |     Magister leerlingen   |     Magister leraren

Grenzeloos lekker kookwedstrijd 2019

Grenzeloos lekker kookwedstrijd 2019

Op donderdag 24-01 waren alle leerlingen uit de tweede klas druk in de weer om hun lekkerste gerechten op te dienen bij de jaarlijkse kookwedstrijd. In december hadden de leerlingen al vele ouders verwend met een 3 gangenmenu, waaruit ze het lekkerste gerecht uit een gekozen land hadden gekozen voor de wedstrijd.

In de kookfabriek kregen de leerlingen een uur de tijd om hun speciale gerecht klaar te maken en de eettafel zo in te richten dat de jury het idee kreeg dat ze echt het gekozen land binnenstapten. Zelfs een vertegenwoordiger van restaurant recensies Iens was aanwezig om de eigengemaakte gerechten te beoordelen.

Elk jaar is het weer ongelooflijk wat onze leerlingen in zo’n korte tijd kunnen neerzetten.  Geheel zelfstandig toverden deze leerlingen hun eigen tafel om in het land van hun keuze met traditionele kleding, prachtige decoraties en overheerlijke gerechten! Wat een heerlijke prestatie!

Klik vooral op de volgende link http://Grenzeloos lekker kookwedstrijd 2019  om prachtige foto’s te zien, gemaakt door onze eigen V5 leerling Raul!